Veckans meny

Vecka 21

Till lunchen varje dag serveras alltid 3 olika sorters grönsaker

Måndag: Blodpudding och potatiskbullar

Tisdag: Pasta med krämig tomatsås

Onsdag: Utflykt med matsäck korv med bröd

Torsdag: Torsk med krispigt täcke och potatis

Fredag: Taccos

SMAKLIG MÅLTID

Mellanmål på Yrsa

Måndagar: mjölk, knäckebröd med pålägg (ost, skinka, leverpastej)

Tisdag: mjölk, hembakt mjukt bröd och knäckebröd med pålägg (ost, skinka, leverpastej)

Onsdag: Naturell yoghurt med hemkokt sylt och flingor

Torsdag: mjölk, hembakt mjukt bröd och knäckebröd med pålägg (ost, skinka, leverpastej)

Fredagar: mjölk, knäckebröd med pålägg (ost, skinka, leverpastej)